ChampdAction Logo

De In C App (een concept van ChampdAction, ontwikkeld ism Jazzperiments), een app om IN C (dit jaar 50 jaar oud) van TERRY RILEY online mee te spelen vanuit alle hoeken van de wereld - 24/24 u/dag werd succesvol gelanceerd op 11 oktober ll in Concertgebouw Brugge in het kader van Iedereen Klassiek. Speel mee via WWW.INCAPP.NET op ieder moment van de dag! 

 

 

LOVE SONG (Concept Serge Verstockt) is een 'ongoing Love story' . ChampdAction, deBuren, M HKA en  Objectif Exhibitions schreven inmiddels duizenden artiesten aan die via postpakket geluidsbuttons ontvangen waarop zij 'hun 'love song' opnemen en die ze dan terugsturen. Op zondag 7 december ek vindt de volgende stap in de  expo van LOVE SONG plaats in M HKA (doorlopend van 10.00 tot 18.00 uur). Er werden nieuwe geluidsbuttons ontvangen van artiesten als Mauro Pawlovski, Guido Belcanto, Jan Fabre en vele anderen.VOLGENDE PROJECTEN 

 

Installatie voor kinderen  'THESE BIRDS ARE FLYING TO THE NORTH' van  artistiek leider SERGE VERSTOCKT OP BIG BANG FESTIVAL (Zonzo Compagnie) IN DESINGEL IN ANTWERPEN, BOZAR IN BRUSSEL EN HANDELSBEURS IN GENT.


 

 

 

 


 


              

 

 

 

© 2004-2014 ChampdAction