ChampdAction Logo

HRZSCHMRZ
Opera de trash II
Serge Verstockt en ChampdAction
In co-productie en opdracht van KlaraFestival

Première : AB Brussel - 17 maart 2015 

Tickets en info : www.klarafestival.be

Nadien ook nog voorstellingen op 20,21 en 23 mei  ihk Opera XXI in deSingel (Antwerpen) en Vooruit (Gent). 

KLIK HIER VOOR DE TRAILER VAN HRZSCHMRZ 

 

 

 

De In C App (een concept van ChampdAction, ontwikkeld ism Jazzperiments), een app om IN C (dit jaar 50 jaar oud) van TERRY RILEY online mee te spelen vanuit alle hoeken van de wereld - 24/24 u/dag werd succesvol gelanceerd op 11 oktober ll in Concertgebouw Brugge in het kader van Iedereen Klassiek.

Speel mee - alleen of met je vrienden - via WWW.INCAPP.NET op ieder moment van de dag, elke dag van de week. 

 


LOVE SONG (Concept Serge Verstockt) is een 'ongoing Love story' . ChampdAction, deBuren, M HKA en  Objectif Exhibitions schreven inmiddels duizenden artiesten aan die via postpakket geluidsbuttons ontvangen waarop zij 'hun 'love song' opnemen en die ze dan terugsturen. Er werden al geluidsbuttons ontvangen van artiesten als Mauro Pawlowski, Guido Belcanto, Jan Fabre, Joan La Barbara, Peter Holvoet Hansen, Annelies Verbeke en vele anderen. Maar we hebben er nog veel meer nodig! Mail naar lovesong@champdaction.be en wij sturen je drie buttons op met retouromslagen. Zo kan je zelf een button inzingen/spelen/fluisteren en ook 2 van jouw favoriete artiesten nog buttons bezorgen om terug te sturen.

  

Inzamelactie Music Fund - deFilharmonie en De Roma organiseren een grote inzamelactie van muziekinstrumenten voor Music Fund op zaterdag 28 maart 2015 en zondag 29 maart 2015 in De Roma. Music Fund zamelt instrumenten in, herstelt ze en geeft ze een tweede leven in sociale projecten in binnen- en buitenland.

Surf voor alle info naar www.defilharmonie.be/musicfund

 

 

 


 


              

 

 

 

© 2004-2015 ChampdAction