ChampdAction Logo

ChampdAction

 


productiehuis voor
nieuwe muziek, multidisciplinaire muziekprojecten en klankkunst

 


 

 

ChampdAction is een eigenzinnig en vernieuwend productieplatform/ensemble voor multidisciplinaire muziekprojecten. Alert voor eigentijdse spanningen tussen cultuur, technologie en samenleving, genereert en stimuleert het nieuwe artistieke muzikale respons. Het biedt een professioneel open podium, waar eigen creaties een dialoog aangaan met samenwerkingsprojecten, van individuele musici tot ensembles, en waar muziek interageert met andere kunsten

ChampdAction is een experimenteel muziek- en klanklaboratorium voor nieuwe muziek. Het onderzoekt de kruisbestuiving tussen kunst, cultuur en wetenschap. Hierbij ontwikkelt en integreert het technologie in een multidisciplinaire omgeving en traceert en archiveert artistieke experimentele creatieprocessen.

ChampdAction  is een creatief en kritisch artistiek kruispunt van debat en actie. Het speelt een pioniersrol in culturele en artistieke emancipatie en participatie van diverse doelgroepen, gaande van jongeren, studenten in kunstopleiding tot het brede publiek. Het engageert zich pro-actief in het kunstenlandschap en streeft naar intensieve interactie met gevestigde artiesten en aanmoediging van jong talent .

Als muziekproductieplatform en ensemble, als experimenteel klanklaboratorium, en als kritisch artistiek kruispunt plaatst ChampdAction de (muziek)kunstenaar centraal in de samenleving.

 

ChampdAction/Producties

 

ChampdAction/Huisartiesten

 

ChampdAction/Studio


ChampdAction/Exp

 


 


 


© 2004-2018 ChampdAction