ChampdAction Logo

Love Song Klankenbos

 

i.h.k.v. Schatten van Vlieg
27 juni tem 30 augustus 2015 (= actieperiode)


Met het Vliegproject heeft CultuurNet speciale aandacht voor kinderen en families. CultuurNet werkt voor het negende jaar op rij een actie uit om families tijdens de zomermaanden van 2015 warm te maken voor cultuur. Door kinderen naar schatkisten te laten speuren in cultuurhuizen, maken zij en de ouders meteen kennis met het cultuuraanbod van dat huis.

Dit jaar ligt de focus van de actie op klankprikkels. De wereld rondom ons wordt beheerst door geluiden. De meesten daarvan merken we in onze gehaaste maatschappij niet eens op. In 2015 wil Vlieg kinderen opnieuw leren luisteren, hen laten stilstaan bij de geluiden rondom hen.
In het kader van klankprikkels gaat ChampdAction een samenwerking aan met Cultuurnet om de actie van Vlieg te koppelen aan Love Song. Concreet zal er een afgeleide versie van Love Song - Love Song II - gecreëerd worden in de zomermaanden die kinderen betrekt: zij worden uitgedaagd om binnen het thema ‘klankprikkels’ hun geluid op te nemen op Love Song buttons (hartjes) en deze toe te voegen aan de klankinstallatie.

Deze klankinstallatie zal gedurende de hele zomer worden opgebouwd in Klankenbos in Neerpelt en officieel worden gepresenteerd op 18 oktober 2015 tijdens het evenement ‘10 jaar Klankenbos’.

Vanaf mei meer info rond hoe en waar je de hartjes kan bestellen:
www.uitmetvlieg.be/schattenjacht

 

LOVE SONG Klankenbos
Coproductie ChampdAction, CultuurNet Vlaanderen en Musica
Concept : Serge Verstockt 

 

 

 

 Kalender

18/10/2015 Klankenbos Neerpelt
27/06/2015

© 2004-2023 ChampdAction