ChampdAction Logo

Artists in residence

Met volgende artiesten legde of legt ChampdAction ontwikkelingstrajecten af of worden producties gemaakt of verder gespreid.

De groep artiesten is in voortdurende evolutie. Met sommige artiesten blijft het bij een korte samenwerking, bij andere kan het gaan om meer langdurige samenwerkingen, afhankelijk van de noden en evaluatie van de samenwerking langs beide kanten.

De keuze voor deze artiesten toont in eerste instantie aan dat ChampdAction hen artistiek hoog inschat en hen wil helpen bij het realiseren van hun artistieke dromen en projecten en hen wil betrekken in het ChampdAction netwerk.

Het parcours van elke artiest of ensemble groeit organisch en is het voorwerp van regelmatige gesprekken over ideeën en plannen tussen de artiest enerzijds en het ChampdAction team.
Vanuit deze gesprekken worden plannen gesmeed die realistisch zijn voor zowel artiest als ChampdAction.  Het aantal artiesten met wie ontwikkelingstrajecten en/of projecten kunnen worden gerealiseerd is beperkt om zo iedereen zo professioneel mogelijk te kunnen ondersteunen.


Artiesten seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 zijn:

(in alfabetische volgorde)

HANS BECKERS 

MAARTEN BUYL 

NICO COUCK  

TSUBASA HORI  

FREDERIC LYENN JACQUES   

SERGE VERSTOCKT 

TIPTOE COMPANY 

 

Coaches ChampdAction.LAbo 2020

(in alfabetische volgorde) 

MARKO CICILIANI(Kr/Au)

STEFANO D'ALESSIO (IT)

FREDERIK DE BLESER  (B) 

WIM HENDERICKX (B)

AURÉLIE LIERMAN (B/RW)

TUUR MARINUS (B)

MARTINA MENEGON (IT)

INE VANOEVEREN (B) 

ANGELIQUE WILLKIE (VS) 

 

 

         

 

 

 

 

© 2004-2021 ChampdAction