ChampdAction Logo

KalenderSeizoen 2020—2021November

Artistieke leider van ChampdAction.LAbO Marko Ciciliani zal tijdens de 16de ELIA Biennale conferentie een lezing geven over LAbO. 

ChampdAction.LAbO is een jaarlijks tiendaags laboratorium voor jonge makers in het kader van de International Summer School van deSingel. Hoofddoel is creatie door middel van communicatie en interactie tussen en doorheen de verschillende kunstdisciplines: dans, muziek, beeldende kunst e.a.

ChampdAction.LAbO richt zich tot studenten en jonge professionals die reeds enige ervaring hebben in het interdisciplinair werken en die in tien dagen tijd willen creëren met andere kunstenaars. Hierbij wordt een grote focus gelegd op interdisciplinariteit en het gebruik van nieuwe technologie. Internationaal gerenommeerde coaches zorgen voor begeleiding en sturing. Deelnemers mogen op voorhand eigen projecten voorstellen waarvan een selectie als vertrekpunt zal dienen tijdens de LAbO-week: het accent zal steeds liggen op het samen creëren over de disciplines heen. Tijdens de week zelf is er steeds ruimte voor nieuwe samenwerkingen en projecten, mits selectie door het panel van coaches. Doorheen korte workshops en lezingen over uiteenlopende onderwerpen worden de deelnemers geprikkeld om nu en dan hun comfortzone te verlaten.

© 2004-2022 ChampdAction