ChampdAction Logo

KalenderSeizoen 2017—2018Februari

MATTERHONGER met o.a. Serge Verstockt

gesprek met Serge Verstockt tijdens MATTERHONGER #3 - REBELSE LIEFDE

22/02/2018 (19:00 - 22:30)

matterhorn

MATTERHONGER #3 - REBELSE LIEFDE
 
Op donderdag 22 februari serveert Muziektheater Transparant u MATTERHONGER: een culinair-artistieke avond met bijzondere live-optredens en fragmenten uit onze aanstaande producties. Deze derde editie staat geheel en al in het teken van ‘rebelse liefde.’

Zo vertelt Serge Verstockt van Champdaction over zijn visie op het roemruchte Bijbelse Hooglied: niet alleen een sensueel en erotisch gedicht maar ook een opvallend feministische aanklacht.

Verder schenken we aandacht aan de productie Mitra, een aangrijpend portret van een Iraanse psychoanalyticus die ten onrechte wordt geïnterneerd en vervolgens de strijd aangaat voor haar eigen vrijlating. Tenslotte spreekt de aanstormende jonge regisseur Tom Goossens (Deschonecompagnie) over zijn onverschrokken bewerking van Mozarts opera over liefde, verlokking en overspel: Cosi fan Tutte.

Tussendoor wordt u verwend met prachtige livemuziek en serveert onze chef-kok van de avond u een liefdevol, een tikje rebels en ronduit verrukkelijk diner. Ambiance!

Deuren : 19:00
Aanvang : 19:30
Prijs €30 (driegangendiner en drank inbegrepen)

meer info

© 2004-2022 ChampdAction