ChampdAction Logo

KalenderSeizoen 2016—2017Mei

In C

In C tijdens Côté Jardin - De Bijloke

28/05/2017 (19:30 - 20:00)

De Bijloke - Gent

IN C - Terry Riley

uitgevoerd door studenten Conservatorium Gent o.l.v. Thomas Moore 

tijdens CÔTÉ JARDIn - De Bijloke

 

Dit participatieproject van ChampdAction kende de voorbije seizoenen een groot succes en werd uitgevoerd in tal van grotere en kleinere Vlaamse steden en gemeenten. 'In C' van Terry Riley is één van de zeldzame hedendaagse muziekwerken dat door amateurs/studenten kan gespeeld worden zonder aan artistieke kwaliteiten in te boeten. De directe beleving is zeer groot en de ontlading op het einde van het concert is zowel voor uitvoerders als voor publiek zeer intens. 

 

CÔTÉ JARDIN- Muzikale picknick - Zo 27 mei 2018 ⋅ 11:30

Côté Jardin, het is een begrip. Opnieuw nodigen we iedereen uit op onze jaarlijkse afspraak voor een dag muziek in openlucht, deze keer in de nieuw aangelegde binnentuin van De Bijloke.

Waarop hopen we: de zon hoog aan de hemel, bomen die schaduw afwerpen, een licht strelend briesje, één en al feest.

Wat bieden we aan: een groot podium in de tuin, stoelen en tafels op het gras, eet- en drankstandjes, mogelijkheid tot het grasduinen in het programma van Muziekcentrum De Bijloke voor het nieuwe seizoen 17-18 en niet te vergeten: een kleurrijke bende muzikanten en zangers en toffe muziek.

Wat verwachten we van u: een goedgeluimd publiek van piepjong en onervaren tot oud en wijs, dekens op het gras, picknickmanden, genieten.

Dit is Côté Jardin. Gratis toegankelijk. U komt toch ook?

© 2004-2022 ChampdAction