ChampdAction Logo

FEEST

 

 

 

…naar de kerk gaan, Lang uitslapen, of… Cava drinken in een tunnel onder de Schelde op zondagochtend?

 

Filmpje Serge Verstockt op tibetaanse hoorn 

 

Blijven Blazen: 4 Tibetaanse hoorns laten de fietsers-tunnel vibreren op een vredelievende FA#. Rechter en linker oever worden verbonden.

ChampdAction daagt je uit en verwacht je op zondag 24 juni om 11.00 uur voor een performance in de Schelde-Kennedytunnel (fietserstunnel) met een glaasje Cava en een koffiekoek.

Op deze manier sluiten wij het concertseizoen feestelijk af en krijgen we al een voorproefje van wat ChampdAction volgend seizoen in petto heeft. De performance in de fietserstunnel ter hoogte van de Kennedytunnel, tussen de Beatrijslaan (Linkeroever) en d'Herbouvillekaai (Rechteroever) met Serge Verstockt, Jan Pillaert, Peter Jacquemyn en Thomas Moore wordt live gefilmd en dit beeldmateriaal wordt nadien geïntegreerd in de nieuwe opera van Serge Verstockt en ChampdAction “Hold Your Horses” (première in deSingel in het kader van Opera XXI op 22 en 23 mei 2013 om 20.00 uur ).

 

We hopen dat jullie er ook bij zullen zijn.  Geef  bij voorkeur even een seintje als je kan komen.  Kwestie van de hoeveelheid cava en koffiekoeken in te schatten.

 

 


 

 

 

© 2004-2019 ChampdAction